TRAMSTRAAT 1 - 1853 Strombeek-Bever
Tel.: 02/2.611.611
Contacteer ons!
Een nieuwe look volgens de regels van de kunst

Uw kapper-visagist in Strombeek-Bever creëert voor u een aangepaste coupe

Sommige levensmomenten geven u zin in verandering. Daarom legt NK Hairstylist zijn unieke knowhow en ervaring in een service voor uw nieuwe look. Deskundige visagistes moeten uw kapsel volgens ons dan ook bekijken in functie van uw karakteristieken.

Onze kapsters ontvangen u goedgeluimd en in een ontspannen sfeer, alvorens aan uw wensen te voldoen. Bij NK Hairstylist zijn we niet bang van verandering! Dankzij onze expertise kunnen we een kapsel creëren dat aangepast is aan uw karakteristieken, ongeacht de gezochte stijl en metamorfose.

Onze oeverloze creativiteit en passie geven ons steeds nieuwe ideeën. Dat kunnen onze vaste klanten beamen! We passen ons aan aan elke stijl, van de meest klassieke tot de meest extravagante, in functie van ieders persoonlijkheid en wensen.

Alle generaties moeten kunnen profiteren van een nieuwe eigentijdse coupe, die naturel en makkelijk in model te brengen is. Daarom schenken we een korting van -20 % aan onze klanten die jonger dan 20 jaar zijn, evenals een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor iedereen.

Zin om te profiteren van de expertise van een visagist in Strombeek-Bever? Kom dan langs bij NK Hairstylist voor een kwaliteitsservice.