TRAMSTRAAT 1 - 1853 Strombeek-Bever
Tel.: 02/2.611.611
Contacteer ons!
Passie en creativiteit

Afspraak bij NK Hairstylist, uw kapsalon in Strombeek-Bever

Een moment van ontspanning om uzelf te herontdekken en te genieten van een nieuwe haarsnit, dat bieden wij u bij NK Hairstylist! Ons dynamische team verwelkomt vrouwelijke en mannelijke klanten en kinderen vanaf 4 jaar op maandag, woensdag en donderdag van 9.00 uur tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Het salon bevindt zich in de Tramstraat 1 te Strombeek-Bever.

Kapsels

Coiffure is onze passie. Onze gerant werd opgeleid bij Savagan in Brussel en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Wij creëren een kapsel op maat, aangepast aan uw gezicht. Ons team is voorstander van een natuurlijke en creatieve aanpak, waarbij we volume geven aan het kapsel, zodat u het makkelijk weer in model kan brengen. Ons aanbod bevat kleuringen en kleurshampoos, mèches, tie-dye, Braziliaanse keratinebehandelingen, balayages en verzorgingen voor alle haartypes.

Visagist

Wilt u graag van stijl veranderen? Voor een echte make-over stellen we u een kapsel en/of ander kleurtje voor, in harmonie met uw gezicht en persoonlijkheid! Onze klanten zijn keer op keer tevreden over hun verandering!

Contacteer NK Hairstylist, uw kapsalon in Strombeek-Bever, om een afspraak te maken en geniet er van een warm onthaal.